0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0.00грн. 

Світильник грунтовий вбудований E27 IP67 (LG-08)

  • 133
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  153023
Характеристики товара: Група товарів - Грунтовий світильник / Тип - Тротуарні / Стиль - Сучасний / Призначення - Для Газону, Для Доріжок, Для Тротуарів / Потужність - 60W / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / Колір - Нікель / Гарантія - 12 місяців / Змінне джерело світла - Так / Лампа в комплекті - Ні / смотреть все

Світильник вуличний вбудований LG-08 — це наїзний світильник. Такі встановлюються в дорожнє покриття. Кришка даного світильника являє собою литу рамку з алюмінієвого сплаву з протиударним загартованим прозорим склом. Завдяки незначній кількості в сплаві міді, він стійкий до корозії. Наїзні світильники витримують вагу до 2,5 тонн. Вони використовуються для освітлення пішохідних і автомобільних доріг, алей, будівель і архітектурних будівель. Світильник має повний захист від води і пилу, але все-таки не призначений для установки на глибині. В даному світильнику використовується лампа з параболічним алюмінієвим рефлектором PAR 56, та звана лампа-фара. Її конструкція відносно простак і нагадує автомобільну фару: вона складається з галогенною лампи, алюмінієвого відбивача і скляного розсіювача. Ця лампа відрізняється досить незначною для своїх розмірів вагою, простотою у використанні і дешевизною.

Радимо звернути увагу на місце встановлення світильника, оскільки постійний полив або застосування хімічних добрив може спричинити корозію корпусу та призвести до пошкодження світильника, внаслідок чого є ризик виникнення несправності, втрати функціональності та виходу з ладу електронних компонентів. У разі встановлення світильника в місцях з постійним поливом та застосуванням хімічних добрив магазин не несе відповідальності за можливі пошкодження та не здійснює гарантійне обслуговування.

Характеристики товара
Група товарів Грунтовий світильник
Тип Тротуарні
Стиль Сучасний
Призначення Для Газону, Для Доріжок, Для Тротуарів
Потужність 60W
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Колір Нікель
Гарантія 12 місяців
Змінне джерело світла Так
Лампа в комплекті Ні
Монтаж Вбудований
Напруга 220V
Напрямок світла Вгору
Серія LG-08
Форма Циліндрична
Ступінь захисту оболонки IP67
Габарити
Цоколь E27
Кількість джерел світла 1
Матеріал Метал
Висота 155mm
Діаметр 150mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%