Каталог товарів

Світильник грунтовий вбудований E27 IP67 (LG-12)

  • В наявності: 76
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  144065
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Висота - 215mm / Діаметр - 145mm / Кількість джерел світла - 1 / Клас захисту - I / Матеріал - Метал, Скло / Напруга - 220V / Призначення - Для Газону, Для Доріжок, Для Тротуарів / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / Додаткові характеристики: Група товарів - Грунтовий світильник / смотреть все

Світильник вуличний вбудований LG-12 — це наїзний світильник, який використовують в ландшафтному і архітектурному освітленні для маркувального та декоративного підсвічування. Даний світильник має високу ударостійкість він добре захищений від пилу і водонепроникний, витримує навантаження до 2,5 тонн, і може бути встановлений як в асфальтову доріжку, тротуарну плитку, бетонне покриття, так і в дорожнє полотно. Оболонка світильника зроблена з литого алюмінієвого сплаву, стійкого до корозії внаслідок незначного вмісту в ньому міді. Рама світильника – матова нікельована з інтегрованим загартованим прозорим склом. як джерело світла в даному світильнику використовується одна галогенова рефлекторна лампа PAR потужністю 50 Вт. Такі лампи світять яскравіше, ніж аналогічні їм за потужністю лампочки розжарювання, а їх термін служби теж вище. Це дозволяє трохи заощадити, вигравши при цьому в якості освітлення, адже предмети в світлі галогенних ламп виглядають яскравіше і контрастніше.

Радимо звернути увагу на місце встановлення світильника, оскільки постійний полив або застосування хімічних добрив може спричинити корозію корпусу та призвести до пошкодження світильника, внаслідок чого є ризик виникнення несправності, втрати функціональності та виходу з ладу електронних компонентів. У разі встановлення світильника в місцях з постійним поливом та застосуванням хімічних добрив магазин не несе відповідальності за можливі пошкодження та не здійснює гарантійне обслуговування.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Висота 215mm
Діаметр 145mm
Кількість джерел світла 1
Клас захисту I
Матеріал Метал, Скло
Напруга 220V
Призначення Для Газону, Для Доріжок, Для Тротуарів
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Група товарів Грунтовий світильник
Колір Нікель
Лампа в комплекті Ні
Монтаж Вбудований
Напрямок світла Вгору
Стиль Сучасний
Ступінь захисту оболонки IP67
Тип Тротуарні
Форма Циліндрична
Цоколь E27
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Супутні товари

Аналоги