Каталог товарів

Грунтовий світильник на сонячній батареї LED 2W IP44 (AS-10)

  • В наявності: 16
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  144023
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Ні / Характеристики товара: Вид - Світлодіодні / Висота - 500mm / Діаметр - 150mm / Кількість джерел світла - 1 / Клас захисту - I / Матеріал - Пластик / Матеріал плафона - Пластик / Напруга - 220V / Потужність - 2W / смотреть все

Садовий Вуличний ліхтар на сонячній батареї AS-10/02W

Представляємо вашій увазі вуличний світильник AS-10/02W, який призначений для підсвічування ганку приватного будинку, стежок, алей тощо. Виготовлений він із пластику, його висота становить 480 мм. Конструкція світильника складається з пластикової ніжки-стовпа і одного пластикового плафона, який служить розсіювачем світла. Джерелом живлення в ньому виступає сонячна батарея, яка складається з декількох фотоелементів, які перетворюють сонячну енергію в постійний електричний струм. Принцип роботи світильника досить простий: протягом світлового дня сонячне світло заряджає сонячну батарею, після чого світильник готовий до роботи. Включається він коли почне сутеніти. Світильник можна кріпити двома способами. Перший спосіб полягає в тому, що його монтують прямо в грунт, і тоді світильник можна сміливо називати вуличним грунтовим світильником. Другий спосіб дозволяє за допомогою додаткового комплектуючого елемента, який входить в комплект, монтувати світильник на стіну або іншу поверхню. У такому випадку його можна віднести до ряду настінних вуличних світильників. І в тому, і в іншому випадку світильник стане гарною прикрасою присадибної ділянки, забезпечить їй якісне освітлення на багато років, а ви зможете заощадити електроенергію.

Радимо звернути увагу на місце встановлення світильника, оскільки постійний полив або застосування хімічних добрив може спричинити корозію корпусу та призвести до пошкодження світильника, внаслідок чого є ризик виникнення несправності, втрати функціональності та виходу з ладу електронних компонентів. У разі встановлення світильника в місцях з постійним поливом та застосуванням хімічних добрив магазин не несе відповідальності за можливі пошкодження та не здійснює гарантійне обслуговування.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Ні
Характеристики товара
Вид Світлодіодні
Висота 500mm
Діаметр 150mm
Кількість джерел світла 1
Клас захисту I
Матеріал Пластик
Матеріал плафона Пластик
Напруга 220V
Потужність 2W
Призначення Для Газону, Для Доріжок, Для Ландшафту
Тип лампи Вбудовані LED
Додаткові характеристики
Група товарів Грунтовий світильник
Колір Чорний
Лампа в комплекті Так
Монтаж Штиковий
Напрямок світла В сторони
Стиль Сучасний
Ступінь захисту оболонки IP44
Технічні особливості З акумулятором, На сонячній батареї
Тип Грунтові
Тип кріплення Монтажна планка
Форма Асиметрична
Ширина 175mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Аналоги