0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0.00грн. 

Стовпчик для світильника Куля (з основою) H1500mm (STR-01)

  • 74
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  143057
Характеристики товара: Група товарів - Садовий ліхтар / Тип - Садово-паркові кулі / Призначення - Для Дачі, Для Парку, Для Саду / Колір - Чорний / Гарантія - 3 місяці / Монтаж - Накладний / Напруга - 220V / Серія - STR-01 / Форма - Куляста / Габарити: Матеріал - Пластик / смотреть все

Якщо вам потрібно замінити стару комплектуючу частину вуличного світильника серії STR на нову або ви просто любите робити все своїми руками і можете самостійно скласти деталі вуличного ліхтаря в єдине ціле, тоді ви звернулися за адресою. Стовп для вуличного ліхтаря STR-01 150cm POLE виготовлений із пластику чорного кольору, його висота становить 150 сантиметрів. Особливістю цього стовпа є те, що його можна різати. Це дозволяє вам самостійно регулювати висоту ліхтаря. Наприклад, вам потрібно освітити стежку від хвіртки до будинку, і ви хочете здійснити цей задум за допомогою невисоких ліхтариків. Відрізали частину стовпа, і світильник готовий до роботи. До стовпа кріпиться підставrа, база і плафон. У підсумку, ви отримуєте гарний світильник, а територія біля будинку – якісне освітлення.

Радимо звернути увагу на місце встановлення світильника, оскільки постійний полив або застосування хімічних добрив може спричинити корозію корпусу та призвести до пошкодження світильника, внаслідок чого є ризик виникнення несправності, втрати функціональності та виходу з ладу електронних компонентів. У разі встановлення світильника в місцях з постійним поливом та застосуванням хімічних добрив магазин не несе відповідальності за можливі пошкодження та не здійснює гарантійне обслуговування.

Характеристики товара
Група товарів Садовий ліхтар
Тип Садово-паркові кулі
Призначення Для Дачі, Для Парку, Для Саду
Колір Чорний
Гарантія 3 місяці
Монтаж Накладний
Напруга 220V
Серія STR-01
Форма Куляста
Габарити
Матеріал Пластик
Висота 1500mm
Діаметр 60mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%