Каталог товарів

Стовпчик для світильника Куля (з основою) H1500mm (STR-01)

  • 74
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  143057
Характеристики товара: Висота - 1500mm / Діаметр - 60mm / Матеріал - Пластик / Напруга - 220V / Призначення - Для Дачі, Для Парку, Для Саду / Додаткові характеристики: Група товарів - Садовий ліхтар / Колір - Чорний / Монтаж - Накладний / Тип - Садово-паркові кулі / Форма - Куляста / смотреть все

Якщо вам потрібно замінити стару комплектуючу частину вуличного світильника серії STR на нову або ви просто любите робити все своїми руками і можете самостійно скласти деталі вуличного ліхтаря в єдине ціле, тоді ви звернулися за адресою. Стовп для вуличного ліхтаря STR-01 150cm POLE виготовлений із пластику чорного кольору, його висота становить 150 сантиметрів. Особливістю цього стовпа є те, що його можна різати. Це дозволяє вам самостійно регулювати висоту ліхтаря. Наприклад, вам потрібно освітити стежку від хвіртки до будинку, і ви хочете здійснити цей задум за допомогою невисоких ліхтариків. Відрізали частину стовпа, і світильник готовий до роботи. До стовпа кріпиться підставrа, база і плафон. У підсумку, ви отримуєте гарний світильник, а територія біля будинку – якісне освітлення.

Радимо звернути увагу на місце встановлення світильника, оскільки постійний полив або застосування хімічних добрив може спричинити корозію корпусу та призвести до пошкодження світильника, внаслідок чого є ризик виникнення несправності, втрати функціональності та виходу з ладу електронних компонентів. У разі встановлення світильника в місцях з постійним поливом та застосуванням хімічних добрив магазин не несе відповідальності за можливі пошкодження та не здійснює гарантійне обслуговування.

Характеристики товара
Висота 1500mm
Діаметр 60mm
Матеріал Пластик
Напруга 220V
Призначення Для Дачі, Для Парку, Для Саду
Додаткові характеристики
Група товарів Садовий ліхтар
Колір Чорний
Монтаж Накладний
Тип Садово-паркові кулі
Форма Куляста
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Серія