Каталог товарів

Рамка для світильника Куля D300mm (STR-01)

  • 898
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  143023
Характеристики товара: Висота - 150mm / Діаметр - 340mm / Довжина - 340mm / Матеріал - Пластик / Призначення - Для Дачі, Для Парку, Для Саду / Додаткові характеристики: Група товарів - Садовий ліхтар / Колір - Чорний / Тип - Садово-паркові кулі / Форма - Куляста / Ширина - 340mm / смотреть все

STR-01 300 FRAME – оригінальна рама-тримач для пластикового плафона в формі кулі. Вона є комплектуючим елементом до вуличних світильників типу STR. Виготовлена ​​вона з якісного, термостійкого пластику чорного кольору. Рамку можна кріпити як на спеціальну підставку, так і на ніжку-стовпчик різної висоти. Рамка виконує декоративну функцію, з нею світильник виглядає красиво і тішить погляд. Вуличні світильники типу STR є сучасним способом освітлення ландшафту. З їх допомогою можна освітити будь-які ділянки території. Це і зони відпочинку, водойми, садові та паркові доріжки, під'їзд до будинку тощо.

Характеристики товара
Висота 150mm
Діаметр 340mm
Довжина 340mm
Матеріал Пластик
Призначення Для Дачі, Для Парку, Для Саду
Додаткові характеристики
Група товарів Садовий ліхтар
Колір Чорний
Тип Садово-паркові кулі
Форма Куляста
Ширина 340mm
Оцінка: 5 з 5
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
к

хорошая рама. хоть и пластиковая, но за свою цену свою функцию выполняет. доставили быстро, упаковано все было аккуратно. нареканий никаких нет. спасибо за сервис.

Відповісти

Серія