Каталог товарів

Садово-парковий світильник стовпчик E27 IP44 DS (GLS-01)

  • В наявності: 521
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  142081
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Висота - 450mm / Діаметр - 75mm / Кількість джерел світла - 1 / Матеріал - Метал, Пластик / Напруга - 220V / Потужність - 60W / Призначення - Для Дачі, Для Парку, Для Саду / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / Додаткові характеристики: Група товарів - Садовий ліхтар / смотреть все

Вуличний ліхтар садово-парковий GLS-01 DS – це світильник-боллард, в якому втілилися кращі сучасні технології, матеріали і дизайнерські рішення. Цей світильник ідеально підходить для маркувального освітлення садових доріжок, під'їздів до будинку, пішохідних зон і парковок, а також для прикраси ландшафту в мінімалістичному стилі. Корпус світильника виконаний з якісної нержавіючої сталі, а розсіювач – з термостійкого антивандального полікарбонату білого матового кольору для м'якого освітлення. Світильник має ступінь захисту від пилу і вологи IP44. Джерелом світла може бути світлодіодна, енергозберігаюча або лампа розжарювання зі стандартним цоколем Е27 та потужністю 60 Вт. Лампа в комплект поставки не входить.

Радимо звернути увагу на місце встановлення світильника, оскільки постійний полив або застосування хімічних добрив може спричинити корозію корпусу та призвести до пошкодження світильника, внаслідок чого є ризик виникнення несправності, втрати функціональності та виходу з ладу електронних компонентів. У разі встановлення світильника в місцях з постійним поливом та застосуванням хімічних добрив магазин не несе відповідальності за можливі пошкодження та не здійснює гарантійне обслуговування.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Висота 450mm
Діаметр 75mm
Кількість джерел світла 1
Матеріал Метал, Пластик
Напруга 220V
Потужність 60W
Призначення Для Дачі, Для Парку, Для Саду
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Група товарів Садовий ліхтар
Колір Нікель
Колір плафона Білий
Лампа в комплекті Ні
Монтаж Накладний
Напрямок світла В сторони
Стиль Сучасний
Ступінь захисту оболонки IP44
Тип Ліхтарні стовпчики 70см
Форма Циліндрична
Цоколь E27
Оцінка: 5 з 5
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Г

Високої якості, виглядають гарно. Не жалкую, що придбав.

Відповісти

Дивіться також

Серія

Супутні товари

Аналоги