0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0.00грн. 

Садово-парковий світильник стовпчик E27 IP44 DL (GLS-01)

  • 563
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  142050
Характеристики товара: Група товарів - Садовий ліхтар / Тип - Ліхтарні стовпчики 140см / Стиль - Сучасний / Призначення - Для Дачі, Для Доріжок, Для Парку, Для Саду / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / Колір - Нікель / Гарантія - 12 місяців / Змінне джерело світла - Так / Колір плафона - Білий / Лампа в комплекті - Ні / смотреть все

Вуличний світильник від ТМ Brille GLS-01 DL призначений для освітлення вулиць, парків, скверів, автострад в темний час доби. Не буде він зайвим і на присадибній ділянці. Ліхтар виготовлений з металу і пластику, його конструкція складається з металевої ніжки сріблястого кольору і невеликого пластикового розсіювача світла. Для роботи світильника необхідно використовувати одну лампочку з цоколем Е27 потужністю 60 Вт. Освітлювальний прилад не боїться дощу і снігу, не піддається корозії. У будь-який час року і в будь-яку погоду пам'ятки міста або ваша присадибна ділянка будуть освітлюватися яскраво.

Радимо звернути увагу на місце встановлення світильника, оскільки постійний полив або застосування хімічних добрив може спричинити корозію корпусу та призвести до пошкодження світильника, внаслідок чого є ризик виникнення несправності, втрати функціональності та виходу з ладу електронних компонентів. У разі встановлення світильника в місцях з постійним поливом та застосуванням хімічних добрив магазин не несе відповідальності за можливі пошкодження та не здійснює гарантійне обслуговування.

Характеристики товара
Група товарів Садовий ліхтар
Тип Ліхтарні стовпчики 140см
Стиль Сучасний
Призначення Для Дачі, Для Доріжок, Для Парку, Для Саду
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Колір Нікель
Гарантія 12 місяців
Змінне джерело світла Так
Колір плафона Білий
Лампа в комплекті Ні
Монтаж Накладний
Напруга 220V
Напрямок світла В сторони
Серія GLS-01
Форма Циліндрична
Ступінь захисту оболонки IP44
Габарити
Цоколь E27
Кількість джерел світла 1
Матеріал Метал, Пластик
Висота 1000mm
Діаметр 131mm
Оцінка: 5 з 5
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
V

Дизайн понравился + в конструкции простая. Свет от светильника вокруг расходится во все стороны. Выглядит он шикарно, мне нравится. По установке никаких сложностей не увидел, ставил сам, за несколько часов все сделал.

Відповісти