0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0.00грн. 

Вуличний ліхтар садово-парковий E27 IP33 DS 750mm (GL-12)

  • 18
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  142042
Характеристики товара: Група товарів - Садовий ліхтар / Стиль - Сучасний / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / Колір - Сріблястий / Гарантія - 12 місяців / Змінне джерело світла - Так / Колір плафона - Білий / Лампа в комплекті - Ні / Матеріал плафона - Скло / Монтаж - Накладний / смотреть все

Любите квіти і засадили ними весь двір, море клумб прикрашають вашу присадибну ділянку? Але от лихо – милуватися ними ви можете тільки вдень. А якщо освітити клумби з допомогою садово-паркового світильника GL-12 DS? Розмістивши кілька таких світильників по периметру клумб, уздовж стежок, можна досягти максимального освітлення і надати присадибній ділянці абсолютно новий і надзвичайно красивий вид. Виготовлений світильник з металу і пластику, має нехитру конструкцію, позбавлену надлишку декоративних елементів. Висота світильника становить 750мм, Розсіювачем світла служить пластиковий плафон круглої форми. Всього одна лампа з цоколем Е27, і світильник готовий до роботи. Розрахований він для роботи в мережі змінного струму з номінальною напругою 220 В.

Радимо звернути увагу на місце встановлення світильника, оскільки постійний полив або застосування хімічних добрив може спричинити корозію корпусу та призвести до пошкодження світильника, внаслідок чого є ризик виникнення несправності, втрати функціональності та виходу з ладу електронних компонентів. У разі встановлення світильника в місцях з постійним поливом та застосуванням хімічних добрив магазин не несе відповідальності за можливі пошкодження та не здійснює гарантійне обслуговування.

Характеристики товара
Група товарів Садовий ліхтар
Стиль Сучасний
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Колір Сріблястий
Гарантія 12 місяців
Змінне джерело світла Так
Колір плафона Білий
Лампа в комплекті Ні
Матеріал плафона Скло
Монтаж Накладний
Напруга 220V
Напрямок світла В усіх напрямках
Серія GL-12
Форма Кругла
Ступінь захисту оболонки IP33
Габарити
Цоколь E27
Кількість джерел світла 1
Матеріал Метал
Ширина 70mm
Висота 750mm
Довжина 345mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%