Каталог товарів

Вуличний ліхтар садово-парковий E27 IP44 D (GLS-05)

  • В наявності: 5
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  142040
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Висота - 1000mm / Діаметр - 215mm / Кількість джерел світла - 1 / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Метал, Пластик / Напруга - 220V / Призначення - Для Дачі, Для Доріжок, Для Парку, Для Саду / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / Додаткові характеристики: Група товарів - Садовий ліхтар / смотреть все

Вуличний ландшафтний світильник від ТМ Brille GLS-05 D забезпечить маркувальне і декоративне освітлення. Він допоможе ефектно виділити тротуари і доріжки, прикрасити альтанку в саду, освітити пішохідний міст або автомобільну стоянку. Ліхтар виготовлений з металу і пластику, виконаний в сріблястому кольорі. Конструкція складається з металевої ніжки-стовпа і одного плафона з прозорими пластиковими стінками. Для роботи необхідно використовувати одну лампочку з цоколем Е27 потужністю 60 Вт. Рекомендуємо віддати перевагу світлодіодному джерелу світла – більш економічному і долгослужащему. Світильник має скромним дизайном, завдяки чому не обтяжить зовнішній вигляд ландшафту.

Радимо звернути увагу на місце встановлення світильника, оскільки постійний полив або застосування хімічних добрив може спричинити корозію корпусу та призвести до пошкодження світильника, внаслідок чого є ризик виникнення несправності, втрати функціональності та виходу з ладу електронних компонентів. У разі встановлення світильника в місцях з постійним поливом та застосуванням хімічних добрив магазин не несе відповідальності за можливі пошкодження та не здійснює гарантійне обслуговування.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Висота 1000mm
Діаметр 215mm
Кількість джерел світла 1
Матеріал Метал
Матеріал плафона Метал, Пластик
Напруга 220V
Призначення Для Дачі, Для Доріжок, Для Парку, Для Саду
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Група товарів Садовий ліхтар
Колір Нікель
Лампа в комплекті Ні
Монтаж Накладний
Напрямок світла В сторони
Стиль Сучасний
Ступінь захисту оболонки IP44
Тип Ліхтарні стовпчики 140см
Форма Циліндрична
Цоколь E27
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Серія

Супутні товари

Аналоги