Каталог товарів

Вуличний ліхтар садово-парковий наземний 60W E27 IP33 L AG8 (PL-08)

  • В наявності: 1
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  142026
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Висота - 1000mm / Діаметр - 180mm / Кількість джерел світла - 1 / Матеріал - Метал, Пластик / Напруга - 220V / Потужність - 60W / Призначення - Для Дачі, Для Доріжок, Для Парку, Для Саду / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / Додаткові характеристики: Група товарів - Садовий ліхтар / смотреть все

У той час, коли ваші сусіди ламають голову над тим, як освітити свою присадибну ділянку, ви, не поспішаючи, спокійно встановлюєте у себе у дворі газонний садово-парковий світильник PL-08 L AG8. За його допомоги ви досягаєте якісного освітлення території біля будинку в будь-яку погоду. Корпус світильника висотою 1000 мм виготовлений з металу, розсіювач світла виконаний з пластику. Він має сучасний дизайн, прекрасно доповнить ландшафтне освітлення будь-якого будинку. Для його роботи необхідна всього одна лампа з цоколем Е27. Для найнижчого рівня споживання електроенергії рекомендується використовувати енергозберігаючу лампу. Можна використовувати і світлодіодну лампу, таким чином, ви не завдасте шкоди ні собі, ні навколишньому середовищу, адже світлодіоди не випромінюють інфрачервоні і ультрафіолетові промені. Сад, дитячий майданчик, басейн перетворяться до невпізнання і будуть радувати погляд протягом багатьох років.

Радимо звернути увагу на місце встановлення світильника, оскільки постійний полив або застосування хімічних добрив може спричинити корозію корпусу та призвести до пошкодження світильника, внаслідок чого є ризик виникнення несправності, втрати функціональності та виходу з ладу електронних компонентів. У разі встановлення світильника в місцях з постійним поливом та застосуванням хімічних добрив магазин не несе відповідальності за можливі пошкодження та не здійснює гарантійне обслуговування.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Висота 1000mm
Діаметр 180mm
Кількість джерел світла 1
Матеріал Метал, Пластик
Напруга 220V
Потужність 60W
Призначення Для Дачі, Для Доріжок, Для Парку, Для Саду
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Група товарів Садовий ліхтар
Колір Сірий
Лампа в комплекті Ні
Монтаж Накладний
Напрямок світла В сторони
Стиль Сучасний
Ступінь захисту оболонки IP33
Тип Ліхтарні стовпчики 140см
Форма Циліндрична
Цоколь E27
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Серія

Супутні товари

Аналоги