Каталог товарів

Вуличний ліхтар садово-парковий наземний 60W E27 IP33 (PL-06)

  • В наявності: 2
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  142025
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Висота - 655mm / Діаметр - 170mm / Кількість джерел світла - 1 / Матеріал - Метал, Пластик / Напруга - 220V / Потужність - 60W / Призначення - Для Дачі, Для Парку, Для Саду / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / Додаткові характеристики: Група товарів - Садовий ліхтар / смотреть все

Вуличні світильники – це незамінна складова садово-паркового інтер'єру. Світильник PL-06 виконаний в стилі модерн. Він буде чудовою прикрасою вашої присадибної ділянки, подарує їй яскраве освітлення навіть в найтемнішу ніч. Даний світильник виготовлений з металу і пластику, виконаний в чорному кольорі. Він запросто впишеться в загальну стилістику будь-якої присадибної ділянки. Його форма і сучасний стиль створять затишок на вашому дворі. За рахунок закритого плафона ви отримаєте розсіяне світло. Для роботи світильника необхідно використовувати лише одну лампочку з цоколем Е27 потужністю 60 Вт. Вуличний світильник призначений для освітлення ландшафтних, житлових зон і архітектурних пам'яток.

Радимо звернути увагу на місце встановлення світильника, оскільки постійний полив або застосування хімічних добрив може спричинити корозію корпусу та призвести до пошкодження світильника, внаслідок чого є ризик виникнення несправності, втрати функціональності та виходу з ладу електронних компонентів. У разі встановлення світильника в місцях з постійним поливом та застосуванням хімічних добрив магазин не несе відповідальності за можливі пошкодження та не здійснює гарантійне обслуговування.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Висота 655mm
Діаметр 170mm
Кількість джерел світла 1
Матеріал Метал, Пластик
Напруга 220V
Потужність 60W
Призначення Для Дачі, Для Парку, Для Саду
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Група товарів Садовий ліхтар
Колір Чорний
Лампа в комплекті Ні
Монтаж Накладний
Напрямок світла В сторони
Стиль Сучасний
Ступінь захисту оболонки IP33
Тип Ліхтарні стовпчики 70см
Форма Циліндрична
Цоколь E27
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Супутні товари

Аналоги