Каталог товарів

Вуличний ліхтар садово-парковий E27 IP44 D (GLS-04)

  • В наявності: 2
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  142020
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Висота - 1000mm / Діаметр - 190mm / Кількість джерел світла - 1 / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Метал, Пластик / Напруга - 220V / Призначення - Для Дачі, Для Доріжок, Для Парку, Для Саду / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / Додаткові характеристики: Група товарів - Садовий ліхтар / смотреть все

Подумки перенесіться на кілька днів, а точніше ночей, вперед, коли ваш дворик буде освітлювати садово-парковий світильник GLS-04 D, надаючи йому затишок і надзвичайно красивий вид. За його допомоги можна освітити все, що завгодно. І стежки в саду, і басейн, і клумби, простір перед входом в будинок, і дитячий майданчик. Головне – трошки уяви і фантазії. Виготовлений вуличний ліхтар з металу, його пластиковий плафон поміщений в металеву основу. Висота світильника становить 450 мм. Його кругла металева підставка робить світильник стійким на будь-якій поверхні. Для його роботи необхідна всього одна лампочка з цоколем Е27. Світильник має високу якість і хороші технічні характеристики. Його легко монтувати, він прослужить вам протягом багатьох років. А те, наскільки здорово буде виглядати ваш присадибна ділянка, ви зможете побачити вже в перший вечір після покупки.

Радимо звернути увагу на місце встановлення світильника, оскільки постійний полив або застосування хімічних добрив може спричинити корозію корпусу та призвести до пошкодження світильника, внаслідок чого є ризик виникнення несправності, втрати функціональності та виходу з ладу електронних компонентів. У разі встановлення світильника в місцях з постійним поливом та застосуванням хімічних добрив магазин не несе відповідальності за можливі пошкодження та не здійснює гарантійне обслуговування.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Висота 1000mm
Діаметр 190mm
Кількість джерел світла 1
Матеріал Метал
Матеріал плафона Метал, Пластик
Напруга 220V
Призначення Для Дачі, Для Доріжок, Для Парку, Для Саду
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Група товарів Садовий ліхтар
Колір Нікель
Лампа в комплекті Ні
Монтаж Накладний
Напрямок світла В сторони
Стиль Сучасний
Ступінь захисту оболонки IP44
Тип Ліхтарні стовпчики 140см
Форма Циліндрична
Цоколь E27
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Серія

Супутні товари

Аналоги