Каталог товарів

Садово-парковий світильник стовпчик E27 IP33 1000mm (GL-16)

  • В наявності: 16
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  142011
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Висота - 1000mm / Діаметр - 215mm / Кількість джерел світла - 1 / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Метал, Скло / Напруга - 220V / Призначення - Для Дачі, Для Доріжок, Для Парку, Для Саду / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / Додаткові характеристики: Група товарів - Садовий ліхтар / смотреть все

Однією з найважливіших частин ландшафтного дизайну є вуличне декоративне освітлення. Головне його завдання полягає в тому, що воно повинно забезпечувати відмінну видимість в темний час доби. Садово-парковий світильник GL-16 призначений не тільки для зовнішнього освітлення певної території, його можна сміливо використовувати які декоративний елемент. Велику популярність даний світильник набув у висвітленні присадибної ділянки заміського будинку. Він має форму стовпчика, фіксується безпосередньо на ґрунті. Виготовлений він з металу, джерело світла розташоване у верхній частині стовпчика і закрите розсіювачем зі скла. Для роботи світильника необхідна всього одна лампа з цоколем Е27. Висота ліхтаря становить 1000 мм. Розрахований він для роботи в мережі змінного струму з номінальною напругою 220 В. За допомогою даного світильника можна освітити сад, стежку від будинку до хвіртки, водойми, клумби, дитячий майданчик. Все залежить від вашої фантазії. Подаруйте вашому двору життя навіть після заходу сонця.

Радимо звернути увагу на місце встановлення світильника, оскільки постійний полив або застосування хімічних добрив може спричинити корозію корпусу та призвести до пошкодження світильника, внаслідок чого є ризик виникнення несправності, втрати функціональності та виходу з ладу електронних компонентів. У разі встановлення світильника в місцях з постійним поливом та застосуванням хімічних добрив магазин не несе відповідальності за можливі пошкодження та не здійснює гарантійне обслуговування.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Висота 1000mm
Діаметр 215mm
Кількість джерел світла 1
Матеріал Метал
Матеріал плафона Метал, Скло
Напруга 220V
Призначення Для Дачі, Для Доріжок, Для Парку, Для Саду
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Група товарів Садовий ліхтар
Колір Мідь
Колір плафона Мідь
Лампа в комплекті Ні
Монтаж Накладний
Напрямок світла В сторони
Стиль Сучасний
Ступінь захисту оболонки IP33
Тип Ліхтарні стовпчики 140см
Форма Конусна
Цоколь E27
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Серія

Супутні товари

Аналоги