Каталог товарів

Вуличний ліхтар садово-парковий GL-15 101 526 1512 70см IP33

  • В наявності: 1
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  142007
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Висота - 700mm / Довжина - 100mm / Кількість джерел світла - 1 / Матеріал - Метал, Пластик / Матеріал плафона - Пластик / Напруга - 220V / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / Додаткові характеристики: Група товарів - Садовий ліхтар / Колір - Коричневий, Нікель / смотреть все
Уявіть собі, вже завтра ваш дворик, сад, стежка від будинку до хвіртки, клумба, альтанка можуть перевтілитися до невпізнання, а все завдяки садово-парковому світильнику GL-15. Світильник має незвичайний дизайн, який хоч і не містить громіздких і химерних елементів декору, але впадає в око. Виготовлений він з дерева, має невеликий довгастий пластиковий матовий плафон в металевій основі. Завдяки матовості плафона світло буде м'яким, злегка приглушеним. Висота світильника становить 700мм, якщо обладнати такими світильниками весь двір, то можна досягти максимальної освітленості території. Для роботи даного освітлювального приладу необхідна одна лампа з цоколем Е27. Світильник досить легкий, але в той же час міцний. Він зможе зробити освітлювану зону оригінальною і неповторною, ваші сусіди просто помруть від заздрості, адже ще жоден двір не виглядав та чарівно.

Радимо звернути увагу на місце встановлення світильника, оскільки постійний полив або застосування хімічних добрив може спричинити корозію корпусу та призвести до пошкодження світильника, внаслідок чого є ризик виникнення несправності, втрати функціональності та виходу з ладу електронних компонентів. У разі встановлення світильника в місцях з постійним поливом та застосуванням хімічних добрив магазин не несе відповідальності за можливі пошкодження та не здійснює гарантійне обслуговування.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Висота 700mm
Довжина 100mm
Кількість джерел світла 1
Матеріал Метал, Пластик
Матеріал плафона Пластик
Напруга 220V
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Група товарів Садовий ліхтар
Колір Коричневий, Нікель
Колір плафона Білий
Лампа в комплекті Ні
Монтаж Накладний
Напрямок світла В сторони
Стиль Сучасний
Ступінь захисту оболонки IP33
Форма Прямокутна
Цоколь E27
Ширина 100mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Серія

Супутні товари

Аналоги