Каталог товарів

Вуличний ліхтар садово-парковий E27 IP33 A (GL-12)

  • 8
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  142001
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Висота - 380mm / Довжина - 340mm / Кількість джерел світла - 1 / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Пластик / Напруга - 220V / Призначення - Для Дачі, Для Парку, Для Саду / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / Додаткові характеристики: Група товарів - Садовий ліхтар / смотреть все

Любите квіти і засадили ними весь двір, море клумб прикрашають вашу присадибну ділянку? Але от лихо – милуватися ними ви можете тільки вдень. А якщо освітити клумби з допомогою садово-паркового світильника GL-12 A? Розмістивши кілька таких світильників по периметру клумб, уздовж стежок, можна досягти максимального освітлення і надати присадибній ділянці абсолютно новий і надзвичайно красивий вид. Виготовлений світильник з металу і пластику, є нехитру конструкцію, позбавлену надлишку декоративних елементів. Висота світильника становить 380мм, Розсіювачем світла слугує пластиковий плафон круглої форми. Всього одна лампа з цоколем Е27, і світильник готовий до роботи. Розрахований він для роботи в мережі змінного струму з номінальною напругою 220 В.

Радимо звернути увагу на місце встановлення світильника, оскільки постійний полив або застосування хімічних добрив може спричинити корозію корпусу та призвести до пошкодження світильника, внаслідок чого є ризик виникнення несправності, втрати функціональності та виходу з ладу електронних компонентів. У разі встановлення світильника в місцях з постійним поливом та застосуванням хімічних добрив магазин не несе відповідальності за можливі пошкодження та не здійснює гарантійне обслуговування.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Висота 380mm
Довжина 340mm
Кількість джерел світла 1
Матеріал Метал
Матеріал плафона Пластик
Напруга 220V
Призначення Для Дачі, Для Парку, Для Саду
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Група товарів Садовий ліхтар
Колір Сріблястий
Колір плафона Білий
Лампа в комплекті Ні
Монтаж Накладний
Напрямок світла В усіх напрямках
Стиль Сучасний
Ступінь захисту оболонки IP33
Тип Ліхтарні стовпчики 70см
Форма Кругла
Цоколь E27
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Серія

Супутні товари

Аналоги