0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0.00грн. 

Світильник вуличний підвісний GL-33 C BG

  • 523
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  141347
Характеристики товара: Група товарів - Підвісний світильник / Тип - Підвісні / Стиль - Класичний / Призначення - Для Альтанки, Для Веранди, Для Дачі / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / Колір - Бронзовий / Гарантія - 12 місяців / Змінне джерело світла - Так / Колір плафона - Бронзовий / Лампа в комплекті - Ні / смотреть все

Підвісний вуличний світильник GL-33 C BG призначений спеціально для освітлення присадибної ділянки в темний час доби, а також фасаду будинку, альтанки, веранди або тераси. Його використовують і для підсвічування вулиць міста, ресторанів, кафе, музеїв, театрів тощо. Виготовлений світильник з металу і скла, виконаний в класичному стилі, зовні дуже нагадує старовинний ліхтар. Його конструкція складається з одного металевого плафона з прозорими скляними стінками. Підвішується плафон до стелі за допомогою металевого ланцюга. Завдяки прозорості плафона, світловіддача від світильника буде максимальною. Для його роботи необхідна всього одна лампа з цоколем Е27, а розрахований він для роботи в мережі змінного струму з номінальною напругою 220 В. Ви, напевно, задумаєтеся, скільки електроенергії ви використовуєте для освітлення двору і будинку? Не переживайте, якщо замість традиційної лампочки розжарювання для роботи світильника придбати енергозберігаючу або, ще краще світлодіодну лампу, то витрати можна буде істотно скоротити. У підсумку, ви отримаєте якісне освітлення і гроші заощадите.

Характеристики товара
Група товарів Підвісний світильник
Тип Підвісні
Стиль Класичний
Призначення Для Альтанки, Для Веранди, Для Дачі
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Колір Бронзовий
Гарантія 12 місяців
Змінне джерело світла Так
Колір плафона Бронзовий
Лампа в комплекті Ні
Матеріал плафона Метал, Скло
Напруга 220V
Напрямок світла Вниз і в сторони
Серія GL-33
Форма Асиметрична
Ступінь захисту оболонки IP33
Габарити
Цоколь E27
Кількість джерел світла 1
Матеріал Метал
Висота 800mm
Діаметр 200mm
Оцінка: 5 з 5
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Е

Повесил, себе такой в деревянной беседке, смотрится очень клево. Он конечно не полностью герметичен, но влажность и задуваемые капли дождя ему не страшны, что порадовало. Еще порадовало большое количество прозрачных поверхностей - освещается даже потолок.

Відповісти