Каталог товарів

Класичний ліхтар садово-паркови GL-25 DL BG IP33

  • В наявності: 29
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  141258
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Висота - 1210mm / Діаметр - 210mm / Кількість джерел світла - 1 / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Метал, Скло / Напруга - 220V / Потужність - 60W / Призначення - Для Дачі, Для Доріжок, Для Парку / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / смотреть все

Якою б гарною не була ваша присадибна ділянка днем, вночі всю його красу буде складно помітити і вам, і гостям, і вашим сусідам. Для того щоб ваш двір з настанням сутінків ожив, вам необхідно просто його освітити. А зробити це буде дуже просто, якщо ви заглянете до нас і виберете собі садово-парковий світильник або, як його ще називають, вуличний ліхтар GL-25 DL BG. Для виготовлення цього світильника майстри неспроста поєднували два якісних матеріалу: метал і скло. Цей вибір обумовлений тим, що виробам з металу можна надати будь-яку необхідну форму, а скло добре пропускає світло. І в результаті ми отримуємо довговічний світильник з хорошою світловіддачею. Крім того, що світильник міцний, він ще й надзвичайно красивий. Ви тільки погляньте, як він зовні схожий на старовинний класичний ліхтар! Його конструкція складається з металевої ніжки-стовпа і одного металевого плафона зі скляними стінками. Покриття кольору старого золота надає світильнику антикварний вид, адже саме цього і намагалися досягти дизайнери. І їм таи вдалося поєднувати риси класики з сучасними тенденціями у виробництві освітлювальних приладів для зовнішнього освітлення. Для роботи світильника необхідна всього одна лампа з цоколем Е27.

Радимо звернути увагу на місце встановлення світильника, оскільки постійний полив або застосування хімічних добрив може спричинити корозію корпусу та призвести до пошкодження світильника, внаслідок чого є ризик виникнення несправності, втрати функціональності та виходу з ладу електронних компонентів. У разі встановлення світильника в місцях з постійним поливом та застосуванням хімічних добрив магазин не несе відповідальності за можливі пошкодження та не здійснює гарантійне обслуговування.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Висота 1210mm
Діаметр 210mm
Кількість джерел світла 1
Матеріал Метал
Матеріал плафона Метал, Скло
Напруга 220V
Потужність 60W
Призначення Для Дачі, Для Доріжок, Для Парку
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Група товарів Садовий ліхтар
Колір Бронзовий
Колір плафона Бронзовий
Лампа в комплекті Ні
Монтаж Накладний
Напрямок світла В сторони
Стиль Класичний
Ступінь захисту оболонки IP33
Тип Ліхтарні стовпчики 140см
Форма Асиметрична
Цоколь E27
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Серія

Супутні товари

Аналоги