Каталог товарів

Класичний ліхтар садово-паркови GL-24 D BS IP33

  • В наявності: 204
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  141251
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Висота - 1180mm / Діаметр - 210mm / Кількість джерел світла - 1 / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Метал, Скло / Напруга - 220V / Потужність - 60W / Призначення - Для Дачі, Для Доріжок, Для Парку / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / смотреть все

Ви теж хочете двір як у сусіда? Ще краще? Тоді вам просто необхідно освітити його за допомогою вуличного ландшафтного ліхтаря від ТМ Brille GL-24 D BS. Надзвичайно красива гра світла і тіні подарує присадибній ділянці особливу камерну атмосферу, атмосферу інтимності і приватності. Ліхтар виготовлений з металу і скла, конструкція складається з ніжки-стовпа кольору старе срібло і одного плафона зі скляними прозорими стінками. Для роботи необхідно використовувати одну лампу з цоколем Е27 потужністю 60 Вт. Рекомендуємо світлодіодні лампочки – більш ефективні та долгослужащіе джерела світла. Особливо добре світильники такого типу будуть виглядати уздовж стежок в саду присадибної ділянки або міського скверу, на мостах.

Радимо звернути увагу на місце встановлення світильника, оскільки постійний полив або застосування хімічних добрив може спричинити корозію корпусу та призвести до пошкодження світильника, внаслідок чого є ризик виникнення несправності, втрати функціональності та виходу з ладу електронних компонентів. У разі встановлення світильника в місцях з постійним поливом та застосуванням хімічних добрив магазин не несе відповідальності за можливі пошкодження та не здійснює гарантійне обслуговування.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Висота 1180mm
Діаметр 210mm
Кількість джерел світла 1
Матеріал Метал
Матеріал плафона Метал, Скло
Напруга 220V
Потужність 60W
Призначення Для Дачі, Для Доріжок, Для Парку
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Група товарів Садовий ліхтар
Колір Сріблястий
Колір плафона Сріблястий
Лампа в комплекті Ні
Монтаж Накладний
Напрямок світла В усіх напрямках
Стиль Класичний
Ступінь захисту оболонки IP33
Тип Ліхтарні стовпчики 140см
Форма Овальна
Цоколь E27
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Серія

Супутні товари

Аналоги