Каталог товарів

Класичний ліхтар садово-паркови GL-01DL AC IP33

  • В наявності: 88
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  141086
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Висота - 1150mm / Діаметр - 200mm / Кількість джерел світла - 1 / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Метал, Скло / Напруга - 220V / Потужність - 60W / Призначення - Для Дачі, Для Доріжок, Для Парку / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / смотреть все

Вуличний ліхтар Brille GL-01DL AC виготовлений з металу, скла та пластику. Він відноситься до вуличних освітлювальних пристроїв середньої висоти (до 140см). Модель виконана в класичному стилі, виглядає елегантно і респектабельно. Металева ніжка ліхтаря стійка до механічних пошкоджень. Широке шестикутне основа забезпечує виробу відмінну стійкість. Скляний прозорий плафон виготовлений з металевою основою, ліхтар має класом захисту IP33 і не боїться впливу вітру і опадів. Для роботи необхідно використовувати одну лампочку з цоколем Е27 потужністю 60 Вт. Це може бути світлодіодна, енергозберігаюча або лампа розжарювання. Світильник виконаний в кольорі стара мідь. Вуличний ліхтар відрізняється широкою сферою використання. Його застосовують для освітлення міських ландшафтних парків, скверів, прибудинкової території багатоповерхових будинків. Освітлювальний прилад встановлюють на дачах, присадибних ділянках заміських будинків. Модель відмінно підійде для підсвічування відкритих майданчиків для пікніків.

Радимо звернути увагу на місце встановлення світильника, оскільки постійний полив або застосування хімічних добрив може спричинити корозію корпусу та призвести до пошкодження світильника, внаслідок чого є ризик виникнення несправності, втрати функціональності та виходу з ладу електронних компонентів. У разі встановлення світильника в місцях з постійним поливом та застосуванням хімічних добрив магазин не несе відповідальності за можливі пошкодження та не здійснює гарантійне обслуговування.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Висота 1150mm
Діаметр 200mm
Кількість джерел світла 1
Матеріал Метал
Матеріал плафона Метал, Скло
Напруга 220V
Потужність 60W
Призначення Для Дачі, Для Доріжок, Для Парку
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Група товарів Садовий ліхтар
Колір Коричневий
Колір плафона Коричневий
Лампа в комплекті Ні
Монтаж Накладний
Напрямок світла Вниз і в сторони
Стиль Класичний
Ступінь захисту оболонки IP33
Тип Ліхтарні стовпчики 140см
Форма Асиметрична
Цоколь E27
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Серія

Супутні товари

Аналоги