Каталог товарів

Класичний ліхтар садово-паркови GL-02 B AB IP33

  • В наявності: 1
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  141084
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Висота - 500mm / Довжина - 150mm / Кількість джерел світла - 1 / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Метал, Скло / Напруга - 220V / Потужність - 60W / Призначення - Для Дачі, Для Парку, Для Саду / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / смотреть все

Якщо у вас є заміський будинок або котедж, то відповідно, і присадибна ділянка у вас теж є. Для його освітлення в нічний час доби вам просто необхідно використовувати вуличні світильники. Вуличний світильник GL-02 B AB зможе ефективно відтіняти доріжки, рослини, приховувати проблемні ділянки саду і, навпаки, акцентувати увагу на конкретних об'єктах. Виготовлений він з металу і скла, виконаний в класичному стилі. Його висота становить 500 мм, що дозволяє освітити їм стежку від хвіртки до будинку, клумби, басейн, діаметр монтажного отвору 50 мм. Скляний плафон добре пропускає світло, а металева основа забезпечує стійкість світильника на будь-якій поверхні. Для роботи світильника необхідна всього одна лампочка з цоколем Е27. Світильник має ступінь захисту оболонки IP33, це в свою чергу означає, що світильник захищений від проникнення всередину твердих сторонніх предметів і води. Також за допомогою такого світильника ви зможете освітити альтанку, літню веранду або терасу. Сидячи в плетеному кріслі, ви будете проводжати день і насолоджуватися приємними хвилинами відпочинку.

Радимо звернути увагу на місце встановлення світильника, оскільки постійний полив або застосування хімічних добрив може спричинити корозію корпусу та призвести до пошкодження світильника, внаслідок чого є ризик виникнення несправності, втрати функціональності та виходу з ладу електронних компонентів. У разі встановлення світильника в місцях з постійним поливом та застосуванням хімічних добрив магазин не несе відповідальності за можливі пошкодження та не здійснює гарантійне обслуговування.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Висота 500mm
Довжина 150mm
Кількість джерел світла 1
Матеріал Метал
Матеріал плафона Метал, Скло
Напруга 220V
Потужність 60W
Призначення Для Дачі, Для Парку, Для Саду
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Група товарів Садовий ліхтар
Колір Бронзовий
Колір плафона Бронзовий
Лампа в комплекті Ні
Монтаж Накладний
Напрямок світла В сторони
Стиль Класичний
Ступінь захисту оболонки IP33
Тип Ліхтарні стовпчики 70см
Форма Овальна
Цоколь E27
Ширина 150mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Серія

Супутні товари