0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0.00грн. 

Класичний ліхтар садово-паркови GL-04 DL BLACK ІР33 IP33

  • 164
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  141077
Характеристики товара: Група товарів - Садовий ліхтар / Тип - Ліхтарні стовпчики 140см / Стиль - Класичний / Призначення - Для Дачі, Для Доріжок, Для Парку / Потужність - 60W / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / Колір - Чорний / Гарантія - 12 місяців / Змінне джерело світла - Так / Колір плафона - Білий / смотреть все

Вуличні ліхтарі – це незамінна складова садово-паркового інтер'єру, вони створюють відчуття інтимності і приватності в вашому саду. Ліхтар GL-04 DL BLACK ІР33 виконаний в класичному стилі. Він буде чудовою прикрасою вашого дворика, в ньому гармонійно поєднуються скло і метал, що переносить нас в романтичне минуле, змушує відчути комфорт і затишок. Світильник сімейства GL-04 DL BLACK ІР33 має характерні округлі форми, він дають максимальне освітлення за рахунок мінімального наявності в ньому металу і максимум скла. Він призначений для освітлення ландшафтних, житлових зон і архітектурних пам'яток.

Радимо звернути увагу на місце встановлення світильника, оскільки постійний полив або застосування хімічних добрив може спричинити корозію корпусу та призвести до пошкодження світильника, внаслідок чого є ризик виникнення несправності, втрати функціональності та виходу з ладу електронних компонентів. У разі встановлення світильника в місцях з постійним поливом та застосуванням хімічних добрив магазин не несе відповідальності за можливі пошкодження та не здійснює гарантійне обслуговування.

Характеристики товара
Група товарів Садовий ліхтар
Тип Ліхтарні стовпчики 140см
Стиль Класичний
Призначення Для Дачі, Для Доріжок, Для Парку
Потужність 60W
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Колір Чорний
Гарантія 12 місяців
Змінне джерело світла Так
Колір плафона Білий
Лампа в комплекті Ні
Матеріал плафона Метал, Пластик
Монтаж Накладний
Напруга 220V
Напрямок світла В усіх напрямках
Серія GL-04
Форма Кругла
Ступінь захисту оболонки IP33
Габарити
Цоколь E27
Кількість джерел світла 1
Матеріал Метал
Висота 1400mm
Діаметр 230mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%