Каталог товарів

Класичний ліхтар садово-паркови GL-07 D AC IP33

  • В наявності: 7
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  141048
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Висота - 1190mm / Діаметр - 210mm / Кількість джерел світла - 1 / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Метал, Скло / Напруга - 220V / Потужність - 60W / Призначення - Для Дачі, Для Доріжок, Для Парку / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / смотреть все

Асортимент освітлювальних приладів для зовнішнього освітлення сьогодні вражає своєю різноманітністю. Це і стельові, і настінні світильники, і, звичайно ж, вуличні ліхтарі. Без вуличного ліхтаря ми зараз не уявляємо своє життя. Щовечора, повертаючись з роботи додому, нам супроводжують ці джерела світла. А прогулянка в парку, стежками скверу, під світлом вуличного ліхтаря набуває слідкувати-романтичний настрій. А уявіть собі, як добре буде виглядати ваш присадибна ділянка, з настанням вечора він оживе і подарує вам відчуття перебування в казці. Вуличний ліхтар GL-07 D AC стане незамінною річчю на вашому дворі. Захотіли освітити сад – встановлюйте його між деревами, уздовж стежок, темно перед входом в будинок – і тут ліхтар знайде собі місце. Виготовлений він з металу і скла, висота становить 1190 мм. Конструкція світильника складається з металевої ніжки-стовпа і одного плафона, який служить розсіювачем світла. Плафон поміщений в металеву основу. Дизайн світильника позбавлений надлишку декоративних елементів, виглядає просто і ненав'язливо. Крім того, що світильник використовують як основне джерело світла, він добре справляється і з роллю декоративного елемента. Для його роботи необхідна всього одна лампа з цоколем Е27, розрахований він для роботи в мережі змінного струму з номінальною напругою 220 В.

Радимо звернути увагу на місце встановлення світильника, оскільки постійний полив або застосування хімічних добрив може спричинити корозію корпусу та призвести до пошкодження світильника, внаслідок чого є ризик виникнення несправності, втрати функціональності та виходу з ладу електронних компонентів. У разі встановлення світильника в місцях з постійним поливом та застосуванням хімічних добрив магазин не несе відповідальності за можливі пошкодження та не здійснює гарантійне обслуговування.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Висота 1190mm
Діаметр 210mm
Кількість джерел світла 1
Матеріал Метал
Матеріал плафона Метал, Скло
Напруга 220V
Потужність 60W
Призначення Для Дачі, Для Доріжок, Для Парку
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Група товарів Садовий ліхтар
Колір Коричневий
Колір плафона Білий, Коричневий
Лампа в комплекті Ні
Монтаж Накладний
Напрямок світла В сторони
Стиль Класичний
Ступінь захисту оболонки IP33
Тип Ліхтарні стовпчики 140см
Форма Циліндрична
Цоколь E27
Оцінка: 5 з 5
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
С

Ідеальний варіант для дачі, створює романтичний настрій. Дуже якісні матеріали.

Відповісти

Дивіться також

Серія

Супутні товари

Аналоги