0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0.00грн. 

Класичний ліхтар садово-паркови GL-05 D Sand Silver IP33

  • 1
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  141043
Характеристики товара: Група товарів - Садовий ліхтар / Тип - Ліхтарні стовпчики 140см / Стиль - Класичний / Призначення - Для Дачі, Для Доріжок, Для Парку / Потужність - 60W / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / Колір - Сріблястий / Гарантія - 12 місяців / Змінне джерело світла - Так / Колір плафона - Безбарвний, Сріблястий / смотреть все

Мабуть, вам знайома ситуація, коли з настанням сутінків двір або ж сад перетворюються в темну безодню, і не видно ні кінця ні краю. Ваші гості не можуть знайти стежку від хвіртки до будинку, а прогулянка по вечірньому саду не приносить задоволення? Пора зав'язувати з цими незручностями і обладнати присадибну ділянку садово-парковими світильниками. Вуличний світильник GL-05 D Sand Silver як ніщо краще впорається з роллю основного джерела світла в боротьбі з темрявою в будь-яку погоду. Виготовлений він з металу і скла, завдяки чому прослужить протягом багатьох років. Виконано в класичному стилі, ніколи не втратить свою актуальність, оскільки класика завжди в моді. Світильник складається з ніжки-стовпа і одного скляного плафона. Для роботи світильника необхідна всього одна лампочка з цоколем Е27.

Радимо звернути увагу на місце встановлення світильника, оскільки постійний полив або застосування хімічних добрив може спричинити корозію корпусу та призвести до пошкодження світильника, внаслідок чого є ризик виникнення несправності, втрати функціональності та виходу з ладу електронних компонентів. У разі встановлення світильника в місцях з постійним поливом та застосуванням хімічних добрив магазин не несе відповідальності за можливі пошкодження та не здійснює гарантійне обслуговування.

Характеристики товара
Група товарів Садовий ліхтар
Тип Ліхтарні стовпчики 140см
Стиль Класичний
Призначення Для Дачі, Для Доріжок, Для Парку
Потужність 60W
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Колір Сріблястий
Гарантія 12 місяців
Змінне джерело світла Так
Колір плафона Безбарвний, Сріблястий
Лампа в комплекті Ні
Матеріал плафона Метал, Скло
Монтаж Накладний
Напруга 220V
Напрямок світла Вниз і в сторони
Серія GL-05
Форма Овальна
Ступінь захисту оболонки IP33
Габарити
Цоколь E27
Кількість джерел світла 1
Матеріал Метал
Ширина 260mm
Висота 1230mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%