Каталог товарів

Торшер сучасний FLF-75F/4x14 Br/L

  • В наявності: 8
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  111278
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Висота - 1920mm / Довжина - 590mm / Кількість джерел світла - 4 / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Метал, Пластик / Напруга - 220V / Потужність - 52W / Призначення - Для Вітальні, Для Офісу / Тип лампи - Люмінесцентна / смотреть все

Стильний люмінесцентний світильник, що стоїть на підлозі. Виготовлений з пластику. Висота ніжки майже 2 м. У комплекті з ним поставляються 4 люмінесцентні лінійні лампи. Світильник можна використовувати для акцентного освітлення різних приміщень, його можна переносити з місця на місце. Світло люмінесцентних ламп не таке яскраве, як лампочок розжарювання, але це компенсується за рахунок більшої поверхні випромінювання. Світло від люмінесцентних ламп схоже на денне, воно дозволяє так само добре розрізняти кольори. Під час роботи лампа не гріється. Безперечною перевагою є те, що можна вибрати відтінок лампи. В залежності від типу використаного люмінофора кольори бувають від холодних синюватих і білих до теплих жовтих. Застосування світильників з люмінесцентними лампами дозволяє економити електроенергію, адже при одній і тій же світловіддачі, вони споживають в 4-5 разів менше енергії, ніж лампочки розжарювання. Термін служби люмінесцентної лампи становить близько 18 000 годин. Розмір плафону 330х590мм. Розмір основи 400х245мм. Шнур вироблений з Силікону. Довжина шнура 1740мм.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Висота 1920mm
Довжина 590mm
Кількість джерел світла 4
Матеріал Метал
Матеріал плафона Метал, Пластик
Напруга 220V
Потужність 52W
Призначення Для Вітальні, Для Офісу
Тип лампи Люмінесцентна
Додаткові характеристики
Група товарів Торшер
Колір Сріблястий
Колір плафона Сірий
Лампа в комплекті Ні
Напрямок світла Вниз і в сторони
Стиль Сучасний
Ступінь захисту оболонки IP20
Форма Прямокутна
Цоколь G5
Оцінка: 5 з 5
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Л

Безмежно вам дякую за такий гарний торшер! У лабораторії в самий раз вписався як тут і був! Яскравий та виглядає сучасно! Коли треба більше світла завжди їм користуюсь! Дякую вам!

Відповісти

Дивіться також

Аналоги

Показати ще