Каталог товарів

Світильник стельовий растровий врізний FLF-18/4x18P Br

  • 119
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  111200
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Висота - 82mm / Довжина - 625mm / Кількість джерел світла - 4 / Клас захисту - I / Напруга - 220V / Потужність - 72W / Призначення - Для Офісу / Тип лампи - Люмінесцентна, Світлодіодна / Додаткові характеристики: Група товарів - Растровий світильник / смотреть все

Стельовий світильник для люмінесцентних ламп. Його корпус виготовлений з литого алюмінію, а захисний екран – з білого пластику. Світильники з такими лампами зазвичай використовуються для освітлення нежитлових приміщень: торговельних залів, офісів, складів і так далі. Світло цих ламп не та яскраве, як світло лампочок розжарювання, але у них більша поверхня випромінювання. Їх ще називають лампами денного світла, тому що їх світло дуже схоже на денне і дозволяє так само чітко розрізняти кольори предметів. Люмінесцентні лампи бувають різних відтінків. Це залежить від типу люмінофора, який в них використовується. Відтінки бувають від холодно-блакитних до теплих жовтого кольору. Крім цього, використання люмінесцентних ламп виправдано і з точки зору економії, адже при тій же світловіддачі вони споживають в 4-5 разів менше енергії, ніж лампочки розжарювання. Термін служби люмінесцентної лампи складає близько 18 000 годин. Ще однією безперечною перевагою таких ламп є невелика робоча температура.

Якщо ви хочете використовувати люмінесцентний світильник під світлодіодні лампи T8, для цього необхідно видалити з нього пусково-регулюючу апаратуру (стартер, баласт/дросель) та під’єднати провід - нуль та фазу з обох кінців виробу. Щоб монтаж мав акуратний вигляд, радимо скористатись клемною колодкою типу Wago.

Щоб переробити світильник під LED-лампи рекомендуємо замовити послугу електрика. Так ви буде впевнені в належній працездатності виробу та збережете гарантію!

Детальну інформацію по заміні люмінесцентних лапм на світлодіодні можна дізнатись з статті.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Висота 82mm
Довжина 625mm
Кількість джерел світла 4
Клас захисту I
Напруга 220V
Потужність 72W
Призначення Для Офісу
Тип лампи Люмінесцентна, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Група товарів Растровий світильник
Колір Білий
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність до 300W
Монтаж Армстронг
Напрямок світла Вниз
Стиль Мінімалізм, Сучасний
Ступінь захисту оболонки IP20
Форма Квадратна
Цоколь G13
Ширина 600mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Аналоги