Каталог товарів

Світильник балка лінійний офісний накладний BS-03/18 FORA

  • В наявності: 1451
  • Виробник:  FORA
  • Модель:  111189
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Висота - 50mm / Довжина - 650mm / Кількість джерел світла - 1 / Клас захисту - I / Матеріал - Метал, Пластик / Напруга - 220V / Потужність - 18W / Призначення - Для Офісу / Тип лампи - Люмінесцентна, Світлодіодна / смотреть все

Накладний світильник, розрахований на одну люмінесцентну лінійну лампу. Його корпус виготовлений з литого алюмінію і пофарбований у білий колір. Зазвичай такі світильники монтуються на стіну або стелю. Найчастіше вони використовуються для освітлення нежитлових приміщень: офісів, торгових залів, вестибюлів і т.д., рідше – для освітлення житлових приміщень. Світло люмінесцентних ламп не таке яскраве, як світло від лампочок розжарювання, що компенсується більшою площею поверхні випромінювання. Світло люмінесцентної лампи схоже на денне, дозволяє так само добре розрізняти кольори предметів. Робоча температура таких ламп близька до температури навколишнього середовища. Люмінесцентні лампи бувають різних відтінків: від холодних біло-блакитних до теплих жовтих тонів. Це залежить від люмінофора, який використовується в конкретній лампі. Використання світильників з такими лампами виправдано і з фінансової точки зору: при одній і тій же світловіддачі люмінесцентні лампи споживають в 4-5 разів менше електроенергії, ніж лампочки розжарювання, а їх термін служби складає 18 000 годин.

Якщо ви хочете використовувати люмінесцентний світильник під світлодіодні лампи T8, для цього необхідно видалити з нього пусково-регулюючу апаратуру (стартер, баласт/дросель) та під’єднати провід - нуль та фазу з обох кінців виробу. Щоб монтаж мав акуратний вигляд, радимо скористатись клемною колодкою типу Wago.

Щоб переробити світильник під LED-лампи рекомендуємо замовити послугу електрика. Так ви буде впевнені в належній працездатності виробу та збережете гарантію!

Детальну інформацію по заміні люмінесцентних лапм на світлодіодні можна дізнатись з статті.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Висота 50mm
Довжина 650mm
Кількість джерел світла 1
Клас захисту I
Матеріал Метал, Пластик
Напруга 220V
Потужність 18W
Призначення Для Офісу
Тип лампи Люмінесцентна, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Група товарів Лінійний світильник
Колір Білий
Лампа в комплекті Ні
Монтаж Накладний
Напрямок світла Вниз і в сторони
Стиль Економ, Сучасний
Ступінь захисту оболонки IP20
Тип Для Вітрин
Форма Прямокутна
Цоколь G13
Ширина 30mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Аналоги