Каталог товарів

Світильник люмінесцентний лінійний BS-02/36R FORA

  • В наявності: 1771
  • Виробник:  FORA
  • Модель:  111183
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Вид - Люмінесцентні / Висота - 40mm / Довжина - 1245mm / Кількість джерел світла - 1 / Клас захисту - II / Напруга - 220V / Потужність - 36W / Призначення - Для Офісу / Тип лампи - Люмінесцентна, Світлодіодна / смотреть все

Світильник накладний, розрахований на одну люмінесцентну лінійну лампу. Його корпус виготовлений з литого алюмінію і пофарбований у білий колір. Пластикова решітка також є відбивачем, вона пофарбована спеціальною фарбою. Найчастіше такі світильники встановлюються на стіну або стелю. Люмінесцентні лампи, що використовуються в цих та подібних їм світильниках, відрізняються великою випромінюючої поверхнею, але вони менш яскраві, ніж точкові джерел світла (лампочки розжарювання, галогенні лампи тощо.). Ці лампи також називають лампами денного світла, адже їх світло дуже схоже на денне, дозволяє розрізняти кольори так само точно, як і при природному освітленні. Існує безліч ламп з різною кольоровою гамою, вона залежить від типу люмінофора, який використовується в конкретній лампі. Кольори можуть бути від холодних з блакитним відтінком до теплих жовтих. Крім того, люмінесцентна лампа споживає в 4-5 разів менше енергії, ніж лампа розжарювання з тієї ж світловіддачею, та й служить вона довше (до 18 000 годин). Також її безперечною перевагою є низька температура колби (до +40°).

Якщо ви хочете використовувати люмінесцентний світильник під світлодіодні лампи T8, для цього необхідно видалити з нього пусково-регулюючу апаратуру (стартер, баласт/дросель) та під’єднати провід - нуль та фазу з обох кінців виробу. Щоб монтаж мав акуратний вигляд, радимо скористатись клемною колодкою типу Wago.

Щоб переробити світильник під LED-лампи рекомендуємо замовити послугу електрика. Так ви буде впевнені в належній працездатності виробу та збережете гарантію!

Детальну інформацію по заміні люмінесцентних лапм на світлодіодні можна дізнатись з статті.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Вид Люмінесцентні
Висота 40mm
Довжина 1245mm
Кількість джерел світла 1
Клас захисту II
Напруга 220V
Потужність 36W
Призначення Для Офісу
Тип лампи Люмінесцентна, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Група товарів Лінійний світильник
Колір Білий
Лампа в комплекті Ні
Монтаж Накладний
Напрямок світла Вниз і в сторони
Стиль Економ, Сучасний
Ступінь захисту оболонки IP20
Форма Прямокутна
Цоколь G13
Ширина 105mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Серія

Аналоги