Каталог товарів

Світильник балка лінійний офісний накладний FLF-07/18

  • В наявності: 54
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  111014
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Висота - 115mm / Довжина - 635mm / Кількість джерел світла - 1 / Клас захисту - I / Матеріал - Метал, Пластик / Напруга - 220V / Потужність - 18W / Призначення - Для Офісу / Тип лампи - Люмінесцентна, Світлодіодна / смотреть все

Накладний настінний світильник з корпусом з литого алюмінію. Він розрахований на одну люмінесцентну лінійну лампу. Захисний екран з напівпрозорого матового пластика. Такі світильники зазвичай монтують на стіну, світло в такому випадку буде спрямоване вниз. Такі світильники часто використовують, щоб освітити нежитлові приміщення: склади або торгові зали, різні установи (бібліотеки, клініки, банки і т.д.). Люмінесцентні лампи мають велику в порівнянні з лампочками розжарювання поверхню випромінення світла, але вони не настільки яскраві. Люмінесцентні лампи ще називають лампами денного світла, тому що їх світло дуже схоже на денне і дозволяє розрізняти кольори так само чітко, як при природному освітленні. Відтінки світіння люмінесцентних ламп бувають різні. Вони можуть коливатися від холодних синюватих до теплих жовтих. Ще одна перевага люмінесцентних ламп – вони споживають в 4-5 разів менше енергії, ніж такі по світловіддачі лампа розжарювання. Також люмінесцентні лампи відрізняються більш тривалим терміном служби і низькою робочою температурою колби – до +40°.

Якщо ви хочете використовувати люмінесцентний світильник під світлодіодні лампи T8, для цього необхідно видалити з нього пусково-регулюючу апаратуру (стартер, баласт/дросель) та під’єднати провід - нуль та фазу з обох кінців виробу. Щоб монтаж мав акуратний вигляд, радимо скористатись клемною колодкою типу Wago.

Щоб переробити світильник під LED-лампи рекомендуємо замовити послугу електрика. Так ви буде впевнені в належній працездатності виробу та збережете гарантію!

Детальну інформацію по заміні люмінесцентних лапм на світлодіодні можна дізнатись з статті.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Висота 115mm
Довжина 635mm
Кількість джерел світла 1
Клас захисту I
Матеріал Метал, Пластик
Напруга 220V
Потужність 18W
Призначення Для Офісу
Тип лампи Люмінесцентна, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Група товарів Лінійний світильник
Колір Білий
Лампа в комплекті Ні
Монтаж Накладний
Напрямок світла Вниз і в сторони
Стиль Економ, Сучасний
Ступінь захисту оболонки IP20
Форма Прямокутна
Цоколь G13
Ширина 60mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Серія

Аналоги