Каталог товарів

Бамбукові меблі

Автор: Brille Дата: 20.03.2023 Переглядів: 2192 Коментарі : 0
Бамбукові меблі повертають втрачені позиції популярності. Якщо раніше їх могли дозволити собі люди дуже заможні, зараз в практичності і міцності таких меблів переконуються всі, хто вважає за потрібне доповнити з їх допомогою інтер'єр свого житла.

Коли мова заходить про дерев'яні вироби, виявляється, що багато їх варіацій відомі з незапам'ятних часів. Тому дивно, що бамбукові меблі з'явилася недавно – всього лише в кінці 18 століття. Законодавцем моди став принц Уельський, який зумів організувати Королівський павільйон з «китайськими» меблями. Представники вищих станів, наслідуючи приклад принца, миттєво перейняли моду та наповнили свої будинки бамбуковими меблями. Але мода примхлива, мінлива, вже до кінця 1930 року про неї стали забувати, на зміну їй прийшли вироби з інших порід дерева, масивність, велич яких повинні були заявляти про заможність господарів житла. Сьогодні на дворі 21 століття, саме цей вік надав моді на бамбукові меблі другого дихання. Чому ж вони знову популярні?

Сучасні технології

З тих самих пір, як «китайські» меблі вперше постали перед жителями європейських країн, чимало води утекло. Сучасні технології обробки сировини, знання, вміння дизайнерів, дозволили створити зовсім інший вид продукції. Вона здатна прикрасити будь-який інтер'єр, єдине, що потрібно – персоналізувати меблі, щоб вони гармонійно поєднувалися із загальним інтер'єром.

Бамбукові меблі

Немаловажним є той факт, що бамбук – дерево, що володіє особливими властивостями. Його міцність можна порівняти хіба що з міцністю сталі, а зносостійкості позаздрить може будь-яке інше дерево. Бамбук абсолютно не боїться вологи, різкого перепаду температур або води. Вміла обробка сировини дозволяє робити найбільш немислимі форми меблів. Тут є місце і мінімалізму, і хитромудрим, оригінальним формам столів, крісел, стільців, комодів. Всі примхи фантазії власника житла, за однієї умови: виготовленням бамбукових меблів займається досвідчена компанія.

Бамбук оживляє інтер'єр

Ще кілька років тому квартири, заміські будинки, офіси намагалися оформляти в єдиному стилі. Сьогодні модним все більше стає поєднання стилів. З кількох кімнат господар може відтворити цілу культуру окремих країн. Спальню оформити в єгипетському стилі, вітальню – китайському, інші кімнати зробити європейського стилю, а кухню – в незмінному hi-tech. Приваблива ця продукція також для власників мережі кафе і ресторанів. Зробити приміщення азіатського чи африканського стилю допоможе саме бамбук.

Під кінець зазначимо: вибираючи такі меблі, приділяйте увагу магазинам, намагайтеся не брати товар зі складів і ринків, де гарантію належного зберігання вам ніхто не дасть.

Теги: brille, меблі в стилі хай-тек, меблі hi-tech, інтер'єр, дизайн, стиль, лофт, модні рішення, блог, поради, для вітальні, для кухні, для спальні, для дитячої, догляд, модерн, сучасний стиль, офісні меблі, для офісу

Цікаві статті

Коментарі

Написати коментар